marutexlogga

 

CE-märkt byggplåtskruv för tuffa miljöer.

Marutex® är det säkra alternativet för dig som vill investera i framtiden. Marutex-6-skruvar-Saml
Marutex® rostfria byggplåtskruvar är testade av SP och har getts ett Europeiskt tekniskt godkännande av SITAC/EOTA för hela Europa. Det innebär att skruven visat sig uppfylla högt ställda krav både gällande hållfasthet och gällande korrosionsmotstånd.
Infästningarna är en av de viktigaste komponenterna i ett byggprojekt. Olika förutsättningar såsom material, yttre påverkan och funktion styr dina behov av infästningar. För många miljöer är rostfria skruvar det enda alternativet.
Marutex® är en borrande skruv som tillverkas av ett rostfritt specialstål. Efter värmebehandling får stålet en hårdhet fullt jämförbar med härdat kolstål. Den är alltså en homogen rostfri skruv, vilket gör att skruvens hela klämlängd kan utnyttjas. Risken för brott vid blad eller svetsar är helt eliminerad.CE
Marutex® används idag av de flesta ledande stålbyggnadsföretagen och har sedan 1995 levererats till många framgångsrika byggprojekt. Många av byggnaderna står i aggressiva miljöer där rostfria infästningar är ett måste.
Skruvarnas unika borregenskaper, i kombination med den mycket höga korrosionshärdigheten sätter Marutex® i en klass för sig.
Du kan läsa mer om Marutex® och andra rostfria material under: Vad är rostfritt